OB så rødt i Brøndby-fuser

Nedtakt Nyheder Superliga

På trods af en tidlig OB-udvisning, formåede Brøndby ikke at hente første ude-sejr i denne sæson

Brøndby havde inden dagens kamp ikke vundet på udebane, og var særdeles opsatte på at få den statistik ryddet af vejen. OB kom til kampen med to uafgjorte resultater, og med et næsten fyldt stadion i ryggen, var de ikke klar til at give Brøndby nogle gaver.

Kampen var blevet spået til at blive en jævnbyrdig affære, da begge mandskaber har to gode taktiske trænere, som ved hvordan man sætter sit mandskab op til sådan en kamp.

Det startede meget hektisk, og kampen skulle lige sætte sig, men allerede efter 6 minutter, kom Brøndby bagud mod holdet fra Odense. Izunna fik bolden 30 meter fra mål, og tøvede ikke med at banke den ind bag en sagesløs Frederik Rønnow. 1-0 til OB, og den dårlige udebane-statistik så ud til at fortsætte for Brøndby. Mål-mageren Izunna kom dog ned på jorden igen, for 4 minutter senere blev han idømt et rødt kort af kampens dommer. Izunna gled ned i en tackling, men idet Pukki fik prikket bolden, og Izunna var sidste mand, blev han korrekt sendt i bad.

På trods af det røde kort, formåede Brøndby ikke at udnytte det, og måtte således gå til pausen bagud 1-0.

Lige så jævnbyrdig 1.halvleg var, lige så ensidet var 2.halvleg. Brøndby kom ud med en helt anden energi, og dominerede kampen totalt. OB var sjældent gæster på Brøndbys halvdel, og havde ofte alle 10 mand nede på egen banehalvdel.

Der skulle heller ikke gå mere end 12 minutter af 2.halvleg, før Brøndby fik udlignet til 1-1. Efter en godt spillet angreb, fik Jan Kliment serveret bolden på kanten af feltet, og tøvede ikke med at sparke den ind bag kampens spiller, Sten Grytebust. Brøndby var selvfølgelig ikke tilfreds med et uafgjort resultat, og fortsatte derfor deres jagt mod sejren.

En velspillende Sten Grytebust var dog en sikker sidste skanse for OB, og på trods af flere store Brøndby chancer, formåede de ikke at vinde kampen. Derfor har Brøndby stadig ikke sejret på udebane, og det må give panderynker til Alexander Zorniger.

Kent Nielsen kan derimod være godt tilfreds, da holdet leverede en solid defensiv indsats, på trods af de var en mand i undertal i det meste af kampen. Det er noget holdet fra Odense kan tage med videre, og det må give et stort boost fremadrettet.