Kristjansson efter årets første sejr: De spiller en fantastisk kamp

Ligaer Nyheder Superliga

Olafur Kristjansson har kun positive ord til sine spillere efter sejren over AGF.

Randers gav i lørdags i den grad svar på kritik. Efter ikke at have vundet i sæsonens første 7 kampe, scorede man fire udebanemål, og slog sikkert AGF i et underholdende opgør.

Randers FC’s cheftræner, Olafur Kristjansson, var meget tilfreds efter sejren.

– De spiller en fantastisk kamp og at se spillerne juble sådan sammen og virkelig få belønning for det hårde arbejde, det er dét, der får mig til at blive lidt varm om hjertet, siger Olafur Kristjansson til Randers Amtsavis.

– Vi havde fået mange prygl udefra, der var mange, der havde fået os snakket ned og der var dårlige vibes, så vi vendte blikket indad. Og jeg synes, at reaktionen fra spillerne var fantastisk.

– Efter Helsingør-kampen var jeg ked af det og skuffet over, at jeg ikke formåede at få skabt rammer, hvor spillerne kunne shine. De shinede i kampen i lørdags hele banden, og der er ingen tvivl om, at en spiller som Niko (Nikola Djurdjic, red.), som har været under et voldsomt pres, og som har fået meget kritik, som jeg ikke altid har været enig i, i dén grad shinede i kampen. Han ved jo godt, at det er den belønning, han har jagtet, og derfor var det befriende, men der var mange, som spillede en kongekamp, siger Olafur Kristjansson.

Randers FC skal forsøge at bygge videre på deres sejr, når de tager imod Lyngby BK d. 15. september.

[konkurrencer]