Sviatchenko: FCK et fint match

Internationale nyheder Transfersnak

Den danske forsvarsspiller var i sommerens transfervindue rygtet væk fra Celtic og FCK var en god mulighed.

I 2016 valgte Erik Sviatchenko at forlade FC Midtjyllands og dansk fodbold og rejste i stedet til Skotland, hvor traditionsklubben Celtic blev næste udfordring for danskeren. 1 ½ år efter sin ankomst til Celtic var Sviatchenko i sommers kraftigt rygtet væk fra klubben.

– ”I fællesskab med klubben havde vi snakket om, at vi godt kunne finde en løsning, men der er tre parter, der skal blive enige. Jeg havde været i dialog med klubben om, at jeg ikke er så god til at være tredjevalg, siger Erik Sviatchenko til Mediano.

En af klubberne, som Sviatchenko var rygtet til, var danske FC København. I flere omgange var der tale om, at et skifte var lige for døren. Det lykkedes dog ikke parterne at blive enige og et skifte til de forsvarende danske mestre blev derfor ikke til noget.

– ”FCK kunne have været et rigtig fint match, men sket er sket, og nu er jeg i en situation, hvor jeg er Celtic-spiller, og jeg er stadig rigtig stolt og glad over de ting, jeg har nået i Celtic, og jeg er ikke færdig endnu. Der har været interesse fra FC Københavns side med Ståle Solbakken i front gennem flere år, og der vil altid være en historik, man kan finde frem.

Erik Sviatchenko har med Celtic vundet det skotske mesterskab og har sammen med holdet til spillet sig en plads i Champions League.

[konkurrencer]