FCM ser stadig muligheder i van der Vaart

Nyheder Superliga

Selvom hollandske Rafael van der Vaart ikke har spillet meget på det seneste, understreger klubben, at han stadig er med i deres planer.

Det er i denne sæson endnu ikke blevet til nogle minutter i Superligaen for den hollandske stjerne. Der har været flere rygter om van der Vaarts rolle i klubben, men den nye sportsdirektør i FCM, Svend Graversen, understreger, at van der Vaart fortsat skal spille en rolle.

– Van der Vaart er næsten skadesfri, og nu skal han ind i et kontinuerligt træningsforløb, hvor vi skal se, hvor han står. Vi satser på, at han går ind på lige fod med alle de andre og deltager i konkurrencen om spilletid. Vi håber, at han kan tage konkurrencen op og få de minutter, han eventuelt gør sig fortjent til, siger Svend Graversen til BT.

– Jeg synes, at det ser fint ud indtil videre – men det er klart, når man har haft de forskellige typer skader, som han har haft, tager det noget tid at komme tilbage.

Sportsdirektøren understreger også, at klubben stadig tror på hollænderens mulighed for at gøre en forskel.

– Absolut ikke. Jeg ser en spiller, som knokler på til hver eneste træning, og det er det vigtigste for mig. Men han mangler noget stabilitet i forhold til at blive skadesfri. Og det håber vi, at han finder – for han har nogle åbenlyse kvaliteter.