Nyheder

EFL-hold ændrer hjørneflag

Alle professionelle fodboldklubber under Premier League vil skifte hjørneflag

Klubber i den engelske fodboldliga vil begynde at bruge nye regnbue-farvede flag i perioden fra 25. november til 3. december for at skabe opmærksomhed for Stonewalls Rainbow Laces-kampagne. Hele ideen er at vise, at fodboldverden støtter alle mennesker, der har forskellige seksuelle orienteringer og at der ikke er noget skamfuldt over det.

– Vi er stolte over, at støtte Stonewalls Rainbow Laces-kampagne igen i denne sæson, sagde Shaun Harvey, administrerende direktør i i EFL, til organisationens hjemmeside.

– At sikre et sikkert og velkomment miljø for tilhængere der kommer til EFL-kampe forbliver en nøgleprioritet og vores klubber er forpligtet til at give en positiv oplevelse for alle der strækker sig ud over de 90 minutters spil.

– Vores specifikke Rainbow Laces-initiativ dette år vil have alle EFL-klubber til at komme sammen for at skabe opmærksomhed for dette vigtige problem, der i denne sæson bliver leveret gennem en række aktiviteter, hvilket i denne sæson inkluderer at ændre hjørneflagene på EFL-stadions i hele landet til regnbue-farverne.

– Vi kan aldrig være selvtilfredse og derfor forbliver EFL forpligtet til at støtte kampagner som disse, hvor vi fortsætter med at promovere diversitet og involvering over alle områder af spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *