Fokus | Nyheder | Superliga

AGF-direktør: Ingen har ønsket dette

Én sejr og fem nederlag i syv kampe

Beslutningen om at skifte ud på trænerposten var udover sportschef Peter Christiansen og bestyrelsen også direktør Jacob Nielsens. Han har fortalt om, hvordan det påvirker både truppen, men også klubben, at resultaterne er blevet væsentlig dårligere, efter David Nielsen har taget over for Glen Riddersholm.

Jacob Nielsen har medvirket i et interview i programmet ‘den varme stol’ på TV3 Sport, hvor han havde følgende at sige om situationen.

– Det var de (resultaterne red.) desværre også, da Glen tiltrådte. Der gik 11 kampe, før han fik sin første sejr i AGF i ligaen, så det har vi prøvet før. Helt tilbage fra sidst, AGF har vundet noget, det var med Peter Rudbæk. Han havde sådan cirka samme start, som David har nu, så jeg kan også finde trøst i den del af det, men der er selvfølgelig ingen af os, der har ønsket, at det skulle være sådan her. Men vi er helt overbeviste om, at vi er på rette vej. Vi har nogle værdier, som vi synes passer rigtig godt i det setup, vi har nu, siger han og uddyber om holdets nuværende pointhøst.

– Ikke tilfredsstillende. Der er rigtig mange ord, man kan finde, og der er mange nuancer i fodbold, men jeg tror ikke, der er nogen, som er tilfredse med tingenes tilstand, forklarer han og tilføjer desuden, at han ikke kan give David Nielsen en garanti for, at cheftræneren er i sit job resten af sæsonen.

– Jeg får svært ved at stille nogen garanti, for det er ikke min beslutning alene. Det er, som det altid har været i al den tid, jeg har været med, en beslutning, en sportschef, en direktion og en bestyrelse når i treenighed, og sådan vil det fortsætte med at være. Vi har tidligere udtalt, at der ikke er nogen, der er fredet. Heller ikke jeg, lyder det fra direktøren, som netop også bliver spurgt ind til sin egen position.

Siden Jacob Nielsens tiltrædelse i sommeren 2014, er det blevet til fyringer af to cheftrænere i form af Morten Wieghorst og Glen Riddersholm, og spørgsmålet om hans egen position også er truet, har han følgende at sige til.

– Jeg føler slet ikke, den er varm. Overhovedet. Men jeg er ikke tilfreds. Jeg bærer en del af ansvaret, og det gør man vel altid som administrerende direktør, uanset hvilke forgreninger det er af en virksomhed.