Uudised

Messi õlgadel on suur vastutus

Argentina koondise peatreener Jorge Sampaoli kiidab oma kaptenit Lionel Messit ning palub oma tiimil tõusta Messi tasemele, siis suudetaks Ecuadori võita.

16 aastat Ecuadoris võiduta olnud Argentina läheb vastu pea võimatule ning püüab 2,7 kilomeetri kõrgusel merepinnast asetseval staadionil võtta Ecuadori vastu kolm punkti. Üliraske olukorra muudab võimatumaks Argentina hambutus ja ideetus. Kuigi Ecuadoril pole enam võimalust MM-ile pääsemiseks, annavad nad kindlasti kõva lahingu.

Ilmastikuolud tulevad eriti ebameeldivad, sest hõredale õhule lisandub vihm ning argentiinlaste jaoks tuleb mäng kui lahing põrguväravate ees. Kuidas aga võita?

“Viimase kolme mängu jooksul olen saanud juhendada uskumatut Messit – ta on pühendunud ja teeb head pressingut,” sõnas Sampaoli esmaspäevasel pressikonverentsil. “Kui tiim mängib Messi tasemel, siis me mäng läheb väga kenasti. Olen väga õnnelik tiimi võidu üle, isegi kui me ei vääri seda,” tunnistas peatreener.