Uudised

Saksamaa legend prantsatas Dembele kohta

Karl-Heinz Riedle ütleb, et Ousmane Dembele oleks pidanud saama mängukeele selle käitumise tõttu, mis pani teda Dortmundist lahkuma.
Dembele käitus üleminukuprotsessi ajal tujutult, kuid mängumehe õnneks jõudis ta lõpuks soovitud üleminekuni.

Dortmund ei tahtnud lasta Dembelel lahkuda Signal Iduna Parkilt ja algselt keelduti Barcelonaga läbirääkimistest. Kuid 20-aastane tegi selgeks, et ta tahab liikuda ja läks streigile, keeldudes treeningutel käimisest, et sundida Borussial lasta tal minna.

Kuid rääkides Ominsportiga, on Riedle üllatunud mängija käitumise osas ja ütles, et Dembelele peaks sellise käitumise eest karistada saama: “[Tal oli] tohutu mõjuvõim, teadsime, et teda on raske hoida, sest ta tahtis mängida Barcelona eest.

Mulle ei meeldinud, kuidas see protsess läks, kuidas ta [Dortmundi] surus, see oli naljanumber. Peaks olema keelatud selliste asjadega tegelemine. ”