Uudised

Van Gaal soovib Unitedile kätte maksta

Jose Mourinho tuleku pärast Manchester Unitedist kinga saanud hollandlane Louis van Gaal tahaks naasta Premier League’i selleks, et endisele tööandjale kätte maksta.

Hollandlane on siiani kibestunud klubi tegevuse tõttu ning sooviks meeleldi võimalust, et sotid selgeks teha. 2016. aasta maikuu lõpus kinga saanud treener tõi oma viimases mängus Unitedile FA karika võidu ning oli oma peas juba tegemas ettevalmistusi uueks hooajaks, kui tema jaoks äkitselt tuli teade, et tema teeneid pole enam vaja.

66-aastane on oma käitumisega tekitanud poleemikat kõikjal, kus klubi tüürinud – tema väljaütlemised Hispaanias, provokatiivsed žestid Hollandis ning kummalised mõttelennud Inglismaal hoidsid teda pidevalt ajakirjanike hambus.

Nüüd ihub hollandlane kättemaksu ning teeks seda kohe, kui tekiks võimalus. “Ma ilmselt klubi peatreeneriks enam ei lähe, kuid teeksin ühe erandi: kui Inglismaa suurklubi tahaks mind, siis ma läheksin. Siis saaksin teha Manchester Unitedi vastu oma sotid selgeks,” ütles ta laupäeval Daily Mirrorile.”