Uudised

Simeone sõnul võib Griezmann klubist lahkuda

Atletico Madridi peatreener Diego Simeone sõnul võib nende esiründaja Antoine Griezmann tõepoolest teise klubisse minna, kuid samm karjääriredelil peab olema märkimisväärselt hea.

26-aastane Griezmann sõnas pärast viimast üleminekuakna kinniminekut, et oli Manchester Unitediga läbirääkimistes. Atleticos kerkis üles aga mängijate palkamise keeld ja nii pidas mees mõistlikuks oma praegust koduklubi edasi aidata. Vaatamata sellele ütles Simeone, et Griezmannil on võimalik klubi vahetada juba lähiajal.

“Muidugi võib ta ühel hetkel lahkuda, nagu Diego Costa ja Arda Turan omal ajal tegid. Ma armastan vaadata, kuidas mu mängijad arenevad. Kui üks neist ütleb mulle, et tal on harukordne võimalus mängida mõnes kindlas meeskonnas ja kui ta on sarnaselt Griezmannile minu jaoks kõik teinud, siis pole see mu jaoks probleem,” vastas Simeone L’Equipile.