Ankersen glad for comeback før tid.

Internationale nyheder Spillerskader Superliga

Peter Ankersen har været en savnet mand i Løvernes defensiv. I søndagens opgør mod Brøndby fik han så endelig comeback, men føler stadig at han mangler nogle procenter, før topformen er genfundet.

FC København profilen udtaler til hjemmesiden:

“Det var selvfølgelig dejligt at være tilbage og være omkring holdet igen, men udfaldet af kampen behøver vi ikke at tale mere om. Det var dejligt at kunne gøre comeback før tid, og nu håber jeg at komme tilbage på mit fulde jeg indenfor kort fremtid”

Om sin fysiske form udtaler han:

“Formen er fin nok. Det tager lidt tid at vænne sig til at løbe op og ned ad banen, som jeg gjorde før, men det kommer hen ad vejen, og lige pludselig sidder den der igen. Jeg er godt på vej og har taget store skridt de seneste to-tre uger. Jeg mangler lidt timing både defensiv og offensivt, men det kommer med kampene.

FC København møder topholdet AC Horsens hjemme i Telia Parken lørdag klokken 18.30. Tiden må vise, om det er med Ankersen fra start.

[konkurrencer]