Izunna hverken bekymret for AGF’s fysik eller Spelmann

Ligaer Superliga

Izunna der sad ude med karantæne i sidste runde da OB hjemme, efter to sejre i træk, måtte nøjes med en pointdeling mod gæsterne fra Nordjylland, er nu tilbage på holdkortet. Og det er han glad for.

Til OB’s hjemmeside udtaler han blandt andet inden weekendens opgør mod AGF:

“Først og fremmest er det rigtig dejligt at være tilbage fra karantæne. I forhold til kampen vil AGF naturligvis forsøge at gøre det meget svært for os med deres måde at spille på. Men vi er fokuserede på at spille på vores egne præmisser og opmærksomme på, hvordan vi skal nedbryde dem og i sidste ende få et godt resultat med fra kampen.

Cheftræner Kent Nielsen savnede blandt andet bevæglighed fra holdet mod AaB og især fra de offensive spillere. Det er ikke gået ubemærket hen. Og Izunna er sikker på at der vil ske en forbedring mod Aarhusianerne.

“Det er noget, vi har talt om spillerne imellem, men selvfølgelig også med trænerteamet. Der var for stor forskel på første og anden halvleg mod AaB, hvor vi ikke var gode nok til at flytte os for hinanden. Men folk er helt klar på, at det ikke var godt nok i anden halvleg og at vi skal forbedre det mod AGF. Jeg er ikke i tvivl om at de spillere, som Kent udtager til kampen, har helt styr på, hvad de skal gøre og hvad de ikke skal gøre”

[konkurrencer]