Mads Agesen forventer krig

Ligaer Superliga

Randers FC  fik en gevaldig en over snuden sidste weekend, hvor de tabte ‘lokalopgøret’ mod lillebror fra Hobro.

Der er næppe tvivl om, at Randers havde set kampen mod oprykkerne som det springbræt der skulle kickstarte sæson der indtil nu, har været uden sejr. Sådan skulle det ikke gå. På trods af gæsterne dominerende første halvleg, så var det hjemmeholdet der scorede målene og efter 90. min. stod der 2-0.

Målscoringen har generelt været et problem for randrusianerne. Kun et mål i fire kampe og syv den anden vej, tyder på at det kan blive en hård opgave der venter hjemmeholdet når Brøndbys overfaldsmaskine kommer på besøg.

Holdets anfører Mads Agesen forventer dog også en vild kamp. Til Randers hjemmeside udtaler han blandt andet, at de skal være beredte på Brøndbys spillestil med det høje presspil fra første fløjt. Men formår de at afværge det, så vil der blive plads den anden vej og hjemmeholdet vil kunne sætte hårdt tiltrængte point på tavlen.

Kampen på søndag, bliver i øvrigt det første møde mellem Kasper Fisker og dennes gamle hjemmebane. Mon ikke der venter den tidligere Randers profil en varm velkomst?

[konkurrencer]