Zorniger har respekt for Randers

Ligaer Superliga

Et point og en målscorer på 1-7, burde ikke fremtvinge en større respekt fra et hold, der netop har slået de regerende mestre og med et hav af indkøb, har kørt sig selv i stilling som et godt bud på den kommende sæsons guldvinder.

Alligevel er det enBrøndbytræner der går ind til søndagens opgave med den største respekt for hjemmeholdet. Til Brøndbys hjemmeside udtaler Alexander Zorniger:

“Randers FC er altid en svær modstander, og vi havde nogle meget tætte kampe med dem i sidste sæson. I denne sæson har Randers FC i de første kampe fået et enkelt point og scoret et mål, og det gør, at der måske er mange, der ikke har forventninger til dem på søndag. Men jeg har det faktisk lige omvendt”

Og fortsætter:

“Kampen mod os vil for Randers FC være en perfekt kamp at komme tilbage på sporet på. Mange taler om vores offensive kræfter, men Randers har altså en rigtig stærk offensiv, så jeg forventer en svær og lige kamp.

Nøglen til endnu en sejr, ligger i Brøndbys velkendte aggressive spillestil.

“Vi skal udfordre Randers FC med vores aggressivitet, og vi så mod Hajduk Split, at hvis vi ikke formår at være aggressive som hold, så får vi det svært i de mange en-mod-en situationer”

[konkurrencer]