Anders K. Jacobsen: AGF er desperate

Ligaer Superliga

OB skal på besøg i Smilets by, men det bliver næppe et bredt et af slagsen der møder gæsterne fra Fyn, i følge OB angriber Anders K. Jacobsen.

Anders K. Jacobsen der har fået en fin start på efterårssæsonen sammen med OB, udtaler til klubbens hjemmeside:

“Det er jo ikke nogen hemmelighed, at AGF er et lidt presset hold og vi forbereder os på, at de kommer med en masse energi og noget hårdhed. Deres tilskuere vil formentlig også give dem en masse opbakning. Så det er vigtigt, at vi er klar til at stå imod den hårdhed, som de kommer med. Og så skal vi bruge hovedet og gøre de rigtige ting, når vi har bolden”

OB-angriberen forventer en meget anderledes kamp end sidste weekends opgør mod AaB, der endte uden scoringer.

“Jeg tror ikke, at AGF har tænkt sig at pakke sig helt. De vil gerne have bolden i luften og lægge et højt pres, så de på den ene eller den anden måde kommer frem over banen. Det tror jeg faktisk er fuldstændigt uundgåeligt, men det kan omvendt give os noget plads den anden vej, hvis vi kan modstå deres fysik og være roligere på bolden end dem”

[konkurrencer]