Mourinho: Vi stoppede med at spille

Nyheder

Manchester United vandt tirsdag aften 3-0 over Basel, men United-manager Jose Mourinho var ikke tilfreds efter kampen

Jose Mourinhos mandskab fik en god start på gruppespillet, da man slog Basel komfortabelt. De kontrollerede kampen, men efter scoringen til 2-0, begyndte United at slappe mere af.

Det kritiserede United-manager, Jose Mourinho, efter kampen hvor han efterlyste respekt for sin modstander.

“Tre point er vigtige på hjemmebane. Indtil 2-0 var vi stabile, vi spillede med selvtillid. Efter 2-0 ændrede alt sig. Vi stoppede med at spille, tænke, spille seriøst, og lave de rigtige beslutninger på banen. Vi kunne have fået os selv i problemer, men de scorede ikke, og vi fik det tredje mål”, udtalte Mourinho ifølge ESPN og fortsatte:

“Men det var dårlige beslutninger, fantasifodbold, PlayStationfodbold og tricks. Jeg kan ikke lide, når vi stopper med at spille seriøst og som et hold. Vi gamblede, og man skal respektere sine modstandere”.

Næste opgave for de Røde Djævle, er en hjemmekamp mod Everton