Pogba er ude imod Everton

Internationale nyheder Ligaer Nyheder Premier League Spillerskader

Manchester United-midtbanespilleren fik en forstrækning under Champions League-kampen mod Basel i tirsdags.

Paul Pogba kommer sig, ifølge Mourinho, ikke i tide til at spille imod Everton på søndag. Den franske landsholdspiller blev tvunget fra banen tidligt i Manchester Uniteds første Champions League-opgør. Pogba havde tydeligvis problemer med en forstrækning og byttede med Marouane Fellaini i det 19. minut. Mens Manchester Uniteds medicinske personale endnu ikke er kommet med en officiel melding, har cheftræner José Mourinho udelukket at spille med Pogba på søndag.

– Jeg har ikke snakket med Pogba eller det medicinske personale endnu, sagde Mourinho ifølge Goal.

– Jeg græder ikke over skader. Ingen Paul til søndag.

– Jeg ved bare at det er en muskelskade. Fra hvad jeg ved, stopper en muskelskade dig fra at spille i et par uger, tror jeg.

[konkurrencer]