Erik Marxen: Der er et stykke vej endnu

Nyheder Superliga

Randers-spilleren forudser svær periode, men tror at den nye spillestil bliver god på sigt

Det bliver en rigtig travl uge, for den nye cheftræner i Randers FC. Ricardo Moniz havde første arbejdsdag i mandags, og således kun 6 dage til, at implementere en helt ny spillestil og lære sine spillere at kende.

Hollænderen har udtalt, at han finder inspiration hos Brøndby, med deres aggressive spillestil. Randers-spillerene skal derfor vænne sig til en noget hårdere spillestil, og kan godt forvente meget hårde trænings-pas.

Det er en stor omvæltning for de fleste af spillerne, og det kommer formentlig til at tage noget tid at omstille sig, forudser backen Erik Marxen.

– For at være helt ærlig føler jeg, at det er svært, og der er et stykke vej, før spillestilen kommer til at sidde i skabet. Det er spændende, og jeg tror også, at det på sigt bliver rigtig godt. Men vi skal være indstillet på, at det potentielt kommer til at tage lidt længere tid, når der nu er så stor forskel fra, hvad vi har været vant til, siger Erik Marxen til Randers Amtavis.