Hareide er glad for seedning

Nyheder

Danmarks landstræner, Åge Hareide, er glad for at landsholdet er blevet seedet til playoff-kampene.

Danmarks seneste gode resultater har ikke kun givet den andenplads, som var ambitionen, men og en seedning til playoff-runden. Det betyder at Danmark undgår at trække de bedste andenpladser, når der trækkes lod til playoff-kampene. En fransk sejr igår aftes cementerede Danmarks position som seedet to’er.

Det glæder også Åge Hareide, som dog understreger, at alle kampe bliver svære.

– Det betyder meget for os at være seedet. Vi ville helst undgå hold som Italien, Schweiz og Kroatien, så det var vigtigt. Det kan gøre det nemmere for os, men det bliver svært nok alligevel, siger Hareide ifølge sn.dk.

Han håber, at Danmark får lov til at spille returkampen som hjemmehold.

– Det er nemmere at rejse hjem og spille den sidste kamp end at rejse ud. Det er det altid. Det bliver nogle specielle kampe, fordi vi møder det samme hold to gange efter hinanden. Den første kamp giver os lidt mere kendskab til modstanderen.

Der trækkes lod på tirsdag d. 17. oktober.

[konkurrencer]