Mathias Jensen har ikke travlt med at kommet til udlandet

Nyheder Superliga

Den unge FC Nordsjælland-spiller er glad i sin nuværende klub, og mener selv, at det er for tidligt at tage til udlandet

FC Nordsjælland er kendt for, at producere deres egne talenter, for så at sælge dem videre. Man har senest solgt Marcus Ingvartsen, og Emiliano Marcondes skal til England i næste transfervindue.

Den unge Mathias Jensen forlængede i sommers sin kontrakt, så den nu udløber i 2020. Midtbanespilleren er allerede en stor profil, på et velspillende FC Nordsjælland, som aktuelt ligger på Superligaens førsteplads. Den nuværende kontrakt med Nordsjælland, er formentlig også den sidste, i denne omgang, da det ikke er utænkeligt, at han bliver solgt inden for den nærmeste fremtid.

Mathias Jensen har dog ikke travlt med, at komme til udlandet, og tager gerne et par år mere i Nordsjælland-trøjen.

– Jeg er da klar over, at træneren har fået mere tiltro til mig, og nu er jeg også blevet viceanfører. Der skal jeg da træde i karakter og få de andre med. Det er gået så hurtigt, men når du ser på de spillere, som er røget, så er der heller ikke så mange tilbage, som spillede i foråret. Når vi mister profiler, så er der andre, som må stå frem, og klubben har tillid til os unge spillere. Derfor har jeg også valgt at forlænge min kontrakt, for jeg kan sagtens se mig selv her de næste par år, selv om jeg har hørt om interesse ude fra Europa. Det er alt for tidligt for mig endnu, og jeg har masser af ting, som jeg skal udvikle endnu, siger midtbanespilleren til Magasinet Alka Superliga.

Mathias Jensen blev først en del af startopstillingen i foråret 2017, men har siden været en fast mand på Hjulmands mandskab.