Ydmyg Nordsjælland-topscorer: Det er vigtigste er at holdet vinder

Nyheder Superliga

Ernest Asante har braget mål ind på samlebånd i denne sæson, men lader ikke succesen stige ham til hovedet

FC Nordsjælland er Superligaens aktuelle tophold, og Hjulmands tropper har scoret rigtig mange mål i denne sæson. De er liganes mest scorerende mandskab, og Ernest Asante har scoret 9 af de 28 mål, holdet har lavet.

Den lynhurtige Ghaneser ligger på topscorer-listens 2.plads, kun et mål efter Pål Aleksander Kirkevold. Han er dog meget ydmyg, når han bliver spurgt ind til sine 9 mål, og nedtoner præstationen.

– I Norge havde jeg en sæson, hvor jeg scorede 12 mål, så det har jeg jo ikke overgået endnu. Jeg har selvfølgelig drømme, men dem holder jeg helst for mig selv. Alt er muligt, og jeg tror på, at heldet kommer, hvis man arbejder hårdt nok for det, Udtaler angriberen til fcn.dk.

– For mig er hovedsagen altid, at holdet vinder så mange kampe som muligt, og jeg laver lige så gerne assists. Inden jeg afslutter, ser jeg altid efter en medspiller, der står bedre placeret til at score, siger Asante.

Som alle andre fodboldspillere, har Asante også drømme om landsholdet, men det er ikke noget der fylder i hans hverdag, da hans fulde fokus er på FC Nordsjælland.

– Jeg bliver tit spurgt om landsholdet, og hvis jeg en dag bliver udtaget, vil jeg da blive meget stolt. Men det er ikke noget, der præger mit mindset. Min højeste prioritet er at gøre det bedst muligt for klubben her, og så kan alt være muligt, fastslår Asante.