Barcelona klar med nyt bud på Coutinho

La Liga Nyheder Premier League

Catalanerne vil starte forhandlingerne igen til januar med Liverpool, omkring den brasilianske midtbanespiller

I løbet af sommeren gjorde Liverpool det klart, at de ikke var interesserede i at sælge Coutinho, ikke engang for 1.2 milliarder kroner. Barcelona er dog af den overbevisning, at hvis spilleren fortsætter med at lægge pres på sin klub, får han til sidst lov til at flytte til Spanien.

Catalanerne er klar til at indsende et indledende bud på 600 millioner kroner, og yderligere 220 millioner, i bonusser. Barcelona solgte Neymar til PSG, sommerens transfervindue, til et rekordstort beløb på 1.6 milliarder kroner. Man hentede derfor Ousmane Dembele, fra Borussia Dortmund, ind som erstatning og betalte cirka 800 millioner for den franske spiller. Den 20-årige er dog siden blevet skadet, og vil ikke være tilgængelig i de næste 2-3 måneder.

Derfor er Barcelona stadig interesseret i, at hente nogle kvalitetsspillere til deres hold. Klubbens generaldirektør, Oscar Grau, sagde: “Vi er klar til at hente Coutinho, eller enhver anden spiller, som det tekniske personale ønsker i vinter. Vi ønsker det mest konkurrencedygtige hold.”

[konkurrencer]