Den nyansatte cheftræner i AGF, David Nielsen, mener, at der er både positiver og negativer ved at møde et hold, som han lige har trænet.

Det er gået stærkt for David Nielsen. For lidt over to år siden blev han ansat som cheftræner i Lyngby. I hans første sæson rykkede klubben op i Superligaen, og sæsonen efter endte de på Superligaens tredjeplads, hvorefter de var med i kvalifikationen til Europa League.

David Nielsen har længe været en kontroversiel figur i dansk fodbold, og det ændrede sig ikke, da han blev ansat som ny træner i AGF efter fyringen af Glen Riddersholm.

Nu kan David Nielsen se frem til sin første Superliga-kamp som træner for AGF, som tilfældigvis spilles mod netop Lyngby. Træneren mener dog også at det bliver en speciel oplevelse, men også at det kan give AGF en fordel.

– Det bliver specielt i den forstand, at vi skal spille mod et hold, som jeg har brugt to et halvt år på at gøre pissegode. Omvendt ved jeg jo, hvad de er gode til. Så det bliver specielt op til kampen og alt det der, men når først kampen går i gang, så er det sådan, det er, siger David Nielsen ifølge tipsbladet.dk.

Kampen spilles i Aarhus mandag d. 16. oktober.