Ståle Solbakken mener, at norske Martin Ødegaard er inde i en god udvikling

Real Madrid hentede i 2015, den unge Martin Ødegaard i norsk fodbold. Dengang var der stor mediebevågenhed omkring handlen, og omkring den norske spiller, men siden da er hypen faldt til jorden. Han havde svært ved, at etablere sig i den spanske hovedstad, og der var flere meldinger om problemer på Castilla-holder(Real Madrids ungdomshold). Han blev derfor udlejet til hollandske Heerenveen, og efter en svær start, er Ødegaard for alvor ved at slå igennem.

Det har FCK-træner, Ståle Solbakken, bidt mærke i og roser unge Ødegaard.

– Ødegaard har noget i sig, som ingen andre har. Der er mere tempo i hans løb, og han går mere direkte mod mål. I tillæg er dansetrinnene i gang med at blive effektive, siger Ståle Solbakken til norsk TV2.

Ståle mener dog ikke, at man skal bygge holdet op omkring Martin Ødegaard.

– Egentlig ikke. Med resultaterne i de seneste to kampe forsvarede Lars Lagerbäck (Norges landstræner, red.), at han ikke udtog ham. Men Ødegaard får helt sikkert en jokerrolle i den næste kvalifikation. Han er stadig kun 18 år, og i mangel af bedre ting at dyrke har der været et stort fokus på ham, siger Ståle Solbakken.