Kasper Fisker er glad for at score mål, men har større fokus på den kreative del af hans spil

fem assists i 11 kampe, vidner om et godt overblik hos Kasper Fisker. Brøndby-spilleren har for alvor slået sig fast på Zornigers mandskab, og han er glad for, at han kan hjælpe holdet med hans kreative spil.

– Jeg vil også rigtig gerne score mål. Det er jeg desværre ikke så god til, så derfor er det vigtigt, at jeg bidrager til holdet med oplæg. Det er en stor del af mit spil – ikke bare at lave den sidste aflevering, men også at være med til at åbne de andres forsvar og være en kreativ figur på holdet.

– Jeg forsøger ofte at slå den aflevering og finde de kreative løsninger, der giver en medspiller mere plads at arbejde på. Selvfølgelig er jeg glad for at score mål, og det er noget, jeg arbejder på at blive bedre til, men det, jeg har mest fokus på, er den kreative del af mit spil, siger Kasper Fisker, til brondby.com.

Selvom Kasper Fisker selvfølgelig er glad for den personlige succes, understreger han, at holdets succes er langt vigtigere. Han er ligeglad om det er ham der laver en assist, da han har mere fokus på at åbne modstanderens forsvar op.

– Det er fedt at hjælpe holdet, og ligesom det er fedt at lave et mål, er det også en dejlig følelse at skabe en assist. Men for mig er det også vigtigt at have en rolle i det offensive spil, så det ikke kun gælder om at lave den enkelte assist, men også om at være med til at åbne de andres forsvar. Om det så er det anden-, tredje- eller fjerdesidste aflevering er bare et spørgsmål om, hvem der får bolden på det givne tidspunkt, og om angriberen scorer eller ej.

Brøndby IF tager imod Silkeborg IF på søndag den 15. oktober, og der er kampstart klokken 16.