Peter Sørensen efter Pokal-drama: En sjov oplevelse

Nyheder Superliga

Det holdt hårdt for Silkeborg-mandskabet, hvor man skulle helt ud i straffesparkskonkurrence, For at sikre videre avancement i DBU Pokalen

Peter Sørensens mandskab var onsdag aften i aktion, i DBUs pokalturnering, hvor man mødte 2.divisions-mandskabet HIK. Det blev en rigtig svær opgave for Superliga-holdet, som skulle bruge 90 minutter, 30 minutters forlænget spilletid og til sidst en straffesparkskonkurrence, for at gå videre til ottendedelsfinalen i DBU pokalen.

Peter Sørensen fokuserede på det positive efter kampen, og var glad for det videre avancement.

– Det var da okay at være med til dette, en sjov oplevelse. Det var jo sådan en kamp, hvor det undertippede hold var glad det meste af tiden og os, der for såvidt var under pres. Vi var ikke dygtige nok, men jeg tænkte, at da vi kom foran 2-1, så var kampen i vores hænder. Det var den så ikke, og jeg havde endda prædiket for spillerne, at HIK ville blive træt efter en time. Den prædiken holdt ikke, og på den måde var vi mange, der var under niveau i dag, siger Peter Sørensen til klubbens hjemmeside.

Silkeborg havde tre unge spillere med til kampen, og Peter Sørensen var især tilfreds med Jeppe Gertsen, som også fik scoret et mål.

– De har haft en god oplevelse ved at vinde, og så må vi tage til efterretning, at vi kunne have gjort det bedre, og at niveauet ikke var godkendt. Men tag en spiller som Jeppe Gertsen, der spiller en god kamp, scorer i sidste minut af forlængelsen og sikrer straffesparkskonkurrence, hvor han så brænder et straffespark. Det er en aften, han aldrig glemmer, siger Peter Sørensen.

Næste opgave er et møde med Lyngby i DBU Pokalen – et opgør, der spilles i Silkeborg.