Kent Madsen, som er administrerende direktør i Silkeborg IF, mener ikke at straffesparkskonkurrencen skal tages om.

Igår aftes spillede Hellerup IK og Silkeborg IF mod hinanden i den danske pokalturnering. Det endte med en straffesparkskonkurrence, som Superliga-holdet fra Silkeborg vandt. Dramaet er dog ikke ovre endnu, da Hellerup IK nu har indgivet en protest, da de mener at straffesparkskonkurrencen forløb forkert.

Det kan betyde, at straffesparkskonkurrencen skal tages om, men det regner de ikke med i Silkeborg.

– Det er uheldigt og ikke særlig dygtigt gjort af dommeren i kampen. Når det er sagt, er det ikke vores opfattelse, at det fik sportslig indflydelse. Begge hold sparkede jo samtlige fem spark hver, og hvis det skabte forvirring, gjorde det det for begge hold. Man kan ikke sige, at nogen hold fik nogen sportslig fordel, siger Kent Madsen, administrerende direktør i Silkeborg IF, til tipsbladet.dk.

Han mener ikke at straffesparkskonkurrencen skal tages, men er åben overfor at omspille kampen.

– Det giver ikke anledning til at ændre noget, men det må DBU se på. Hvis det alligevel får en konsekvens, så er hele kampen blevet afviklet forkert, og vi må spille en ny kamp. Det er farceagtigt og grotesk, hvis vi skal køre hele spillerbussen og hele apparatet til Gentofte bare for at sparke straffespark. Holdet var ikke hjemme før 02.30 i nat, så det trækker tænder ud i et tætpakket Superliga-program.

Indtil videre er Silkeborg videre i pokalturneringen og skal spille mod Lyngby d. 25. oktober.