Martin Spelmann tænker ikke længere på fyringen af Glen Riddersholm, men ser i stedet frem til kampen mod Lyngby

Landholdspausen har været meget turbulent for AGF-mandskabet, da klubben valgte at fyre Glen Riddersholm, og samme dag præsentere David Nielsen som erstatning.

Måden det blev gjort på, har været kritiseret af rigtig mange, og Morten Duncan var ude at kalde det for en skandale. Man er dog kommet videre, og man ser nu fremad i AGF. Det siger martin Spelmann, i et interview til Århus Stiftstidende.

– Det er længe siden, vi har spillet, og vi kigger alle sammen hen mod Lyngby-kampen. Og som jeg hele tiden har sagt, så har vi en ekstremt stærk trup, der kan overkomme alt – så længe vi står sammen, siger Spelmann til Århus Stiftstidende og fortsætter.

– Og derfor har trænerskiftet heller ikke påvirket os mere, end det gjorde i de første par dage. Vi var hurtige til at sige, at vi spillere har et kæmpe ansvar for det, der er sket. Nu må vi arbejde videre og bevise, hvor dygtige fodboldspillere vi er, og hvor godt et hold, vi er, siger han.

AGF møder David Nielsens tidligere arbejdsgiver, Lyngby Boldklub, mandag aften klokken 19.00.