Jannik Vestergaard glæder sig til at spille mod Werder Bremen, som han kender meget godt.

Den danske midtstopper har etableret sig som en sikker starter for Borussia Mönchengladbach. Nu skal de møde Werder Bremen, som har danske Thomas Delaney på holdkortet. De har kendt hinanden i mange år, og spiller begge på landsholdet sammen. Derudover har Jannik Vestergaard tidligere spillet i Werder Bremen.

Han glæder sig meget til at hilse på Thomas Delaney og sine tidligere holdkammerater.

– Selvfølgelig ser jeg frem til det. Jeg fik nogle rigtig gode venner der, og jeg har kendt Thomas Delaney i lang tid, siden jeg var barn. Vi spillede sammen i København i otte år. Der er stadig et par af drengene, som jeg holder kontakten med, siger Jannik Vestergaard til klubbens hjemmeside.

Den store dansker forventer ikke en nem kamp, selvom Werder Bremen har fået en dårlig sæsonstart.

– Jeg tror, det bliver en tæt og svær kamp. Werder har været meget bedre, end deres pointhøst viser. Det er et solidt hold, som er svære at spille mod. Det bliver selvfølgelig svært for dem at undvære Max Kruse, for han er en klassespiller. Hans fravær er en fordel for os, men det bliver stadig svært. Vi vil fra Bremen med en sejr.

Der er kick-off i Bremen klokken 18:00 på søndag.

[konkurrencer]