Vidal er ikke færdig med landsholds-fodbold

Bundesliga Nyheder

Midtbanespilleren vil ikke trække sig fr alandsholdet, trods en mislykket kvalifikation til VM i Rusland

Bayern München-spilleren, Arturo Vidal, har besluttet, at han vil fortsætte på det chilenske landshold. Hans land blev elimineret tirsdag, og formåede derfor ikke at kvalificere til VM i Rusland.

Chile havde deres skæbne i egne hænder, og skulle bare have et godt resultat i den sidste kamp. Her tabte man dog til Brasilien, mens resultaterne i de andre kampe gik i mod dem, idet Peru og Chile spillede uafgjort. De endte med samme pointantal som Peru, men Peru havde en bedre målforskel.

På trods af en række sociale medier opslag, der mente at Vidal er færdig på landsholdet, gjorde den 30-årige chilener det klart på Twitter, at han ikke er færdig med landsholdet.

“Jeg er så ked af det, som de fleste andre chilenere. Vi har mistet vores drøm. Vi har alle begået fejl, ja. Nu skal vi lære af vores fejl, og lade være med at ikke at gentage dem.”

“Det er ærgerligt ikke at nå vores mål, efter så mange bestræbelser. Vi forlod vores familier alene, rejste tusinder og tusinder af kilometer, nogle gange skadet, for at spille i den vanskeligste kvalifikation i verdenen. Og efter 10 år er det første gang, at vi er kommet tilbage med tomme hænder.”

“Det er svært. Men det er ikke slutningen af ​​noget. Ikke slutningen af ​​en generation, heller ikke dette hold og i hvert fald ikke slutningen på ​​vores drømme. Vi har meget at kæmpe for, meget at give.

“Dette er en meget vanskelig tid, og nu får vi at se, hvem de stærkeste er. Chile er et hold af krigere, jeg er stolt af at tilhøre denne gruppe. Og jeg vil ikke forlade dem. Vi vil stå sammen til slutningen. Hver gang jeg bliver udtaget, vil jeg være til rådighed for mit landshold. Vores landshold. ”

[konkurrencer]