Silkeborgs udviklingschef Jesper Stüker har forståelse for HIKs protest, men undrer sig samtidig

Silkeborg IF slog, onsdag aften, HIK ud af DBUs Pokalturnering, i et sand pokal-drama. Man skulle helt hen til en straffesparkskonkurrence, for at finde en vinder af kampen. Dramaet slutter dog ikke der, for det har senere vist sig, at straffesparkskonkurrencen er blevet afviklet forkert.

Det har fået HIK til, at indsende en klage til DBU, og det vækker både forståelse og undren i Silkeborg.

– Det er en meget speciel case. På en eller anden måde forstår jeg godt, at HIK føler sig forpligtet til at gå videre med sagen. Men på den anden side har jeg svært ved at se, hvilken indflydelse det har haft på resultatet. Det var jo ens for begge hold, siger Stüker til BT.

Silkeborgs ottendedelsfinale i DBU Pokalen mod Lyngby spilles allerede 25. oktober.