Medie: Van der Vaart i dialog med anden dansk klub

Nyheder Superliga

Verdensstjernen skulle eftersigende være i kontakt med Esbjerg

Det var under stor mediebevågenhed, da FC Midtjylland præstenterede den tidligere Real Madrid-spiller i klubben. Der var store forventninger til Van der Vaart, som tidligere har spillet VM-finale med det hollandske landshold.

De store forventninger er dog ikke blevet indfriet i det midtjyske, og begge parter har begge været utilfredse med opholdet. Jess Thorup har flere gange sagt, at hollænderen ikke er god nok til hans trup, og Van der Vaart har flere gange kritiseret klubben.

Nu er der meldinger om, at Van der Vaart er i dialog med første divisions klubben, Esbjerg, om et muligt skifte. Hovedpersonen har selv udtalt, til det hollandske medie RTL, at han på nuværende tidspunkt har haft samtaler med Ted van Leeuwen, der er sportsdirektør i Esbjerg og også er fra Holland.