Kevin Mensah: Målet er stadig det samme

Nyheder Superliga

Kevin Mensah fastholder fokus til trods for begrænset spilletid

Brøndby IF hentede i vinteren 2017, Kevin Mensah i Esbjerg, men den lynhurtige angriber har endnu ikke bidt sig fast i startopstillingen. Starten i Brøndby var plaget af en operation og dertilhørende genoptræning.

Grundet genoptræningen måtte han dog væbne sig med tålmodighed, hvilket han anser for en fordel, den dag i dag.

– Det var en speciel situation. Jeg hungrede meget efter at komme ud på banen, men jeg fik ikke lov til det af fysioterapeuterne. De ville gerne bygge mig op og være sikre på, at jeg kunne klare intensiteten, som Brøndby træner og spiller med. Set i bakspejlet er det nok noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig – at jeg har fundet ud af, hvad der er vigtigt for min krop. Det har bare gjort mig stærkere, siger Kevin Mensah til Brondby.com.

Den manglende spilletid er ikke noget der bekymrer Mensah og han er fortsat optimistisk, i forhold til at bide sig fast på holdet i Brøndby.

– I Esbjerg og i Viborg var jeg en profil på holdet, og det er jeg ikke blevet endnu i Brøndby. Jeg har indtil videre haft en anden rolle, men målet er stadig det samme – sulten efter at blive en profil og vise, hvor god jeg er. Alle fodboldspillere vil gerne vise sig selv frem mest muligt, men som person er jeg optimist og tror på, at det kommer til at ske på et tidspunkt, siger Mensah.