Selvsikker Brøndby keeper: Jeg er klar til næste skridt

Internationale nyheder Nyheder Superliga

Frederik Rønnow mener at han er klar til næste skridt i karrieren

Den danske landsholdskeeper var meget tæt på et skifte væk fra Brøndby, i sommerens transfervindue, hvor Crystal Palace var meget interesseret i at hente danskeren. Skiftet brast dog sammen til sidst og Rønnow blev hos Brøndby IF.

Frederik Rønnow er dog stadig klar til det næste skridt i karrieren, selvom han stadig fokuserer fuldt ud på Brøndby og kampene i Alka Superligaen.

– Det var en hektisk slutperiode for mig i transfervinduet, så jeg har faktisk lagt de der tanker væk for at kunne koncentrere mig om at spille fodbold, siger Rønnow til bold.dk og fortsætter.

– Det er klart, at jeg på et eller andet plan havde en forestilling om, at der skulle ske noget i sommer, og det var også meget tæt på. Men for mig har det bare handlet om at præstere – Jeg har selvfølgelig ambitioner og føler også, jeg er klar til at tage næste skridt, siger Rønnow.

Muligheden for et vinterskifte er stadig en mulighed for Rønnow, men han fortæller selv, at det ikke er noget han spekulerer over. For ham handler det stadig kun om at spille fodbold, og vil først kigge på sine muligheder når det bliver aktuelt igen.

– Som sagt handler det for mig om at spille fodbold. Det var et specielt vindue i sommer, og det var specielt at spille så mange kampe, mens der samtidig var så meget snak om alt muligt.

– Men jeg synes, jeg formåede at holde fokus på det, der skete på banen. Lige nu er vinduet lukket, og jeg kan hverken gøre til eller fra. Når sæsonen er slut, skal jeg selvfølgelig sætte mig ned og se på mine muligheder, men det er ikke noget, jeg tænker over lige nu, afslutter Rønnow.