Southgate: Neymar er den eneste spiller som er 1,7 milliarder værd

Nyheder

Gareth Southgate ville være villig til at bruge 1,7 milliarder kroner på kun en spiller i verden – og det skulle være Neymar.

Englands landsholdstræner har udtalt, at stjernespilleren på hans kommende modstanders hold er den eneste spiller, der er 200 millioner pund værd, da han har alle færdigheder. Han tilføjede også, at Neymar er den største trussel mod England, når de i morgen aften tager imod Brasilien.

Til Sky Sports sagde Southgate:

”Han er klart en af ​​de bedste spillere i verden i øjeblikket. “

Bagefter fortsatte han med at rose sin kommende modstander, da han sagde, at Brasilien nok er det bedste landshold i verden lige nu:

“De har en meget klar måde at spille på og nogle fremragende spillere. Det bliver en stor udfordring at spille mod det bedste hold i verden, som har været suveræne i den sydamerikanske kvalifikation, hvilket er den sværeste vej til VM. ”

Brasilien tabte kun en af de 18 kampe i den brasilianske kvalifikation til VM.