Åge Hareide: Vi skal kræve mere fra alle

Internationale nyheder Nyheder

Efter en sløj indsat i Parken forventer Hareide noget mere fra alle hans spillere

Danmark er klar, alle spillerne er meldt klar og tirsdag aften skal det afgøres, om Danmark skal med til VM i Rusland. Det eneste der står i vejen for dansk deltagelse, er en flok sultne irlændere der også meget gerne vil til VM. Bag dem står der 50.000 vilde irlændere, som vil gøre alt for at deres helte kvalificere landet til slutrunden i Rusland.

Det kræver derfor noget ekstra af de danske spillere, hvis de vil kvalificere sig til VM-slutrunden. Det er Åge Hareide opmærksom på, og han understreger at det ikke kun er Christian Eriksen der skal vise et højere niveau.

– Jeg synes, vi skal kræve mere fra alle. Det er ikke kun Christians ansvar, det er alles. Det er vores helt store mål for i morgen, at vi får lidt mere ud af alle. I fodbold er det nemmere at stoppe noget end at skabe det, og det er også derfor, at de kreative spillere bliver mere og mere vigtige i fodbold, siger Hareide ifølge BT.

– Du skal skabe pladsen til dem, så de kan blive afgørende, men det er naturligt, at modstanderholdet vil gøre alt for at lukke ned for dem. Vi må gøre vores til at finde pladsen og også få Christian på bolden.

Der er kampstart 20.45 tirsdag aften.

[konkurrencer]