Bjelland roser landsholdskollega: Han er fantastisk

Internationale nyheder Nyheder

Simon Kjær får stor ros af kollegaen Bjelland

De har været et solidt makkerpar de seneste mange landskampe. Samarbejdet mellem Andreas Bjelland og Simon Kjær har næsten været fejlfrit. Simon Kjærs kontante spillestil og Andreas Bjellands kølige overblik, har vist sig som den perfekte kombination i det danske forsvar.

Når Danmark i aften skal spille sig til VM imod Irland, bliver det formentlig med de to spillere i det centrale forsvar. Begge spillere er selv meget glade for det samarbejde og den tillid de efterhånden har fået opbygget. I et interview til Politiken roser Andreas Bjelland, Simon kjær til skyerne og fortæller om deres relationer sammen.

– Simon er en fantastisk forsvarsspiller og har vist det ved at spille i store klubber gennem hele sin karriere. Jeg synes, vi supplerer hinanden rigtig godt, fordi vi kender hinanden og klikker godt sammen. Det, tror jeg, betyder meget i kampe som den her. Vi står inde for hinanden og har hinandens ryg. Dermed være ikke sagt at andre på holdet ikke har det, men man får bare opbygget noget særligt ved at spille nogle kampe sammen, så det kendskab er vigtigt, siger Bjelland.

Simon Kjær holder heller ikke superlativerne tilbage, og fortæller at de altid kan stole på hinanden, når de forsvarer sammen.

– Andreas og jeg har altid fungeret godt sammen i de kampe, vi har spillet. Han er utrolig rolig på bolden, og det er vigtigt, at man kan stole på den mand, der løber ved siden af. Jeg er 100 procent sikker på, at vi er villige til at begå fejl sammen, i stedet for at den ene af os bare holder sin egen mand for at undgå at se dum ud. Det betyder utrolig meget, siger Kjær.

Samarbejdet fungerer forhåbentligt igen i aftenens kamp imod Irland, hvor de helst skal holde de stærke irere fra fadet.

 

[konkurrencer]