EFL-hold ændrer hjørneflag

Nyheder

Alle professionelle fodboldklubber under Premier League vil skifte hjørneflag

Klubber i den engelske fodboldliga vil begynde at bruge nye regnbue-farvede flag i perioden fra 25. november til 3. december for at skabe opmærksomhed for Stonewalls Rainbow Laces-kampagne. Hele ideen er at vise, at fodboldverden støtter alle mennesker, der har forskellige seksuelle orienteringer og at der ikke er noget skamfuldt over det.

– Vi er stolte over, at støtte Stonewalls Rainbow Laces-kampagne igen i denne sæson, sagde Shaun Harvey, administrerende direktør i i EFL, til organisationens hjemmeside.

– At sikre et sikkert og velkomment miljø for tilhængere der kommer til EFL-kampe forbliver en nøgleprioritet og vores klubber er forpligtet til at give en positiv oplevelse for alle der strækker sig ud over de 90 minutters spil.

– Vores specifikke Rainbow Laces-initiativ dette år vil have alle EFL-klubber til at komme sammen for at skabe opmærksomhed for dette vigtige problem, der i denne sæson bliver leveret gennem en række aktiviteter, hvilket i denne sæson inkluderer at ændre hjørneflagene på EFL-stadions i hele landet til regnbue-farverne.

– Vi kan aldrig være selvtilfredse og derfor forbliver EFL forpligtet til at støtte kampagner som disse, hvor vi fortsætter med at promovere diversitet og involvering over alle områder af spillet.

[konkurrencer]