Eriksen hylder træner: Jeg vil gøre alt for ham

Internationale nyheder Nyheder

Christian Eriksen er meget begejstret for Mauricio Pochettino

Christian Eriksen bliver efterhånden af mange eksperter rundt om i Europa, betegnet som en af Europas helt store fodboldstjerner, hvilket udviklingen i Tottenham  også bærer præg af. Siden ankomsten fra Ajax Amsterdam, er Eriksen blevet en af Tottenhams vigtigste spillere.

Danskeren har fået et stabilt højt niveau, og det krediterer han sin manager i Tottenham for.

– Han har givet stabilitet, ikke bare til mig, men til hele klubben. Det er det vigtigste for en spiller. Man føler sig komfortabel, alt omkring os er på plads og man behøver ikke tænke på andet end fodbold, når man er på banen. Alle spillere har lange kontrakter. De har det godt med at være her, det er derfor, man vier sin fremtid et sted som dette, udtaler Eriksen til Sky Sports.

Den danske landsholdsspiller er klar til at gøre alt for sin manager, og fortæller at Pochettino giver ham spandevis af tillid og selvtillid.

– Han giver spillerne masser af selvtillid og han stoler på os på banen. Jeg har spillet mange kampe under manageren nu. Han ved, hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan, men han stoler fuldt ud på mig. Man føler den tillid, og det gør, at man vil gøre alt for ham, afslutter Eriksen.

25-årige Christian Eriksen har spillet 134 kampe for Tottenham.

 

[konkurrencer]