FCK-Robin: Det er fantastisk stort

Internationale nyheder Nyheder Superliga

Robin Olsen kvalificerede sig med Sverige til VM mandag aften

En af de helt store fodboldmagter gennem tiderne, Italien, skal ikke med til VM – første slutrunde siden 1958 – de ikke skal tage part i.

Efter det første opgør endte med en sejr til svenskerne, kunne de nøjes med et 0-0 resultat. Det holdt hårdt for svenskerne, men kampen endte 0-0 og dermed er svenskerne klar til VM.

– Man er tom. der har været så mange følelser, og det hele skulle bare ud efter slutsignalet. Nu er jeg træt i hovedet efter alt dette her. Det vi har gjort, er fantastisk stort. Vi har slået både Holland og Italien ud, det er vi stolte af, sagde Robin Olsen til Aftonbladet efter kampen.

– Jeg har aldrig haft sådan en følelse tidligere. Bare at begynde at græde efter slutfløjtet… det slap bare ud. Jeg var nødt til at lægge mig ned. Jeg kan slet ikke beskrive det, jeg kan ikke sætte ord på det.

FCK-målmanden vender derfor tilbage med fornyet selvtillid, hvilket løverne fra København har mere end brug for i de sidste kampe inden vinterpausen.