Joachim Löw forventer et stærkt fransk mandskab

Internationale nyheder Nyheder

Tysklands cheftræner ser Les Bleus som et farligere hold end England

Frankrig og Tyskland står over for hinanden på tirsdag i en venskabskamp, og Löw forventer at se et meget stærkt fransk mandskab, der sætter hans eget hold under pres.

“Frankrig har meget kvalitet i deres angreb. De kan bytte spillere rundt, og de vil stadig have et verdensklasseangreb,” siger Löw, ifølge BBC.

Den tyske træner insisterer imidlertid på, at han vil prøve nye ting og påpeger, at resultatet af kampen ikke er det mest afgørende aspekt: “Jeg vil prøve tingene af mod Frankrig. Det er grunden til, at vi har disse internationale venskabskampe. Resultatet er ikke det vigtigste. Jeg kan give nogle spillere en chance og hvile nogle andre. ”

Toni Kroos vender tilbage for sit land, efter han missede fredagens 0-0-kamp mod England, mens Olivier Giroud sandsynligvis vil sidde ud grundet en lårskade. Gunners-angriberen vil sandsynligvis blive erstattet af hans Arsenal-holdkammerat Alexandre Lacazette.

[konkurrencer]