Lallana om Klopps temperament: Han kan ikke gemme sine følelser

Nyheder Premier League

Den engelske midtbanespiller har endnu ikke spillet i denne sæson

Adam Lallana har afsløret, hvordan Jürgen Klopp reagerer når han er rasende og reflekterer også over, hvordan det er at arbejde under tyskeren. Den engelske landsholdsspiller fik en skade i låret under en træningskamp mod Atletico Madrid inden sæsonstart og selvom han er tilbage i træning, er han ikke sikker på, hvornår han er tilbage på banen.

Den 29-årige englænder delte sine oplevelser med Klopp, når han er sur, i tyskerens selvbiografi – Raphael Hoginsteins Bring the Noise.

– Ofte, når han er sur, siger Klopp: “Jeg ville f***ing ønske jeg kunne tale tysk til dig,” sagde Lallana i ‘Bring the Noise: The Jürgen Klopp story.’

Selvom Liverpool-bossen måske helst vil tale tysk nogle gange, har han ingen problemer med det engelske sprog.

– Hans engelske er forrygende. Jeg forstår alt han har brug for eller vil sige. Men det frustrerer ham nogle gange… Han kan give dig en hård medfart, han kan virkelig rose dig. Krammene er også virkelig ægte.

– Han fortæller dig, når han er glad for dig. Han fortæller dig, når han ikke er glad for dig. Han er bare ægte, straight-up

– Han kan ikke gemme sine følelser, vel? Hvis han vil sige noget, ender han med at sige det. Han siger, at han kan være din ven, men ikke den bedste ven, fordi han skal have de svære samtaler med dig nogle gange. Han ville nogle gange blive frustreret og fortæller os, at vi ikke ved, hvor gode vi er.

[konkurrencer]