De Rossis reaktion viste frustrationen på den italienske bænk

Nyheder

Midtbanespilleren havde hellere set Insigne komme på banen i gårsdagens kamp mod Sverige

Roma-midtbanespilleren blev bedt om at varme op af en af Venturas assistenter. De Rossi mente dog ikke det var en god beslutning og kritiserede sin managers taktik. Italieneren så ud til at pege på Lorenzo Insigne og sagde angiveligt:

– Hvorfor helvede skal jeg på banen? Vi skal ikke bruge uafgjort, vi skal vinde.

 

 

Kampen endte med et historisk resultat, der betyder, at Italien misser VM for første gang siden 1958. Efter kampen annoncerede Daniele De Rossi, Gianluigi Buffon og Andrea Barzagli alle, at de trækker sig fra landsholdet.

– Jeg har båret denne trøje i 16 år, det er trist at vide, at det var den sidste gang. Min rejse ender her, men jeg kan ikke være stoltere over det vi har opnået i løbet af årene og alle jeg spillede med.

De Rossi forklarede også sin reaktion efter kampen og understregede, at han ikke har noget personligt problem med Ventura.

– Vi har en tendens, hvor vi varmer op tre af gangen, så efter fem minutter bytter vi og tre andre varmer op, sagde han efter kampen til Rai Sport.

– Jeg sagde bare, at vi var tæt på slutningen og skulle vinde, så send angriberen ud og varme op. Jeg pegede også på Insigne.

– Det var ikke på til mig at bestemme om det var en taktisk beslutning. Jeg undskylder hvis jeg fornærmede nogen. På det tidspunkt tænkte jeg bare, at det var bedre at sende Insigne på banen.

Daniele De Rossi har spillet 117 kampe for Italien og scoret 21 mål.

 

[konkurrencer]