Simon Kjær om Hareide: Han lytter meget til os

Internationale nyheder Nyheder

Landsholdsanføreren er begejstret for måden Åge Hareide styrer landsholdet på

Under Morten Olsens regime på landsholdet, var det meget kæft, trit og retning og der var kun en vej. Det var Morten Olsens vej eller ingen vej. Sådan er det ikke længere, hvor Åge Hareide giver spillerne væsentlig mere frihed i forhold til forgængeren.

Simon Kjær roser Åge Hareides måde at gøre det på og nyder at landstræneren lytter til hans spillere.

– En af Åges store styrker er, at han lytter meget til os. Hvis vi ser behov for ændringer både på og uden for banen, så er han meget lydhør. Det er ikke kæft, trit og retning. Åge er meget omstillingsparat og klar til at justere på tingene, hvis det er til gavn for holdet, siger anfører Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Spillerne har også meget frihed under ansvar, og det er noget Simon Kjær sætter stor pris på.

– Han giver os spillere meget frihed under ansvar. Han lader os styre mange ting selv. Det er jeg tilhænger af, fordi vi er voksne mennesker. Man kan jo også sige, at hvis vi ikke kan administrere den tillid, har vi heller ikke noget at gøre i en landsholdslejr, afslutter Kjær.

 

[konkurrencer]