AC Horsens ophæver kontrakt med sommerindkøb

Internationale nyheder Nyheder Superliga

AC Horsens og Daisuke Sato er blevet enige om at ophæve kontrakten

AC Horsens hentede i sommer Daisuke Sato til klubben, men spilleren, der kom til fra rumænsk fodbold, har haft svært ved at spille sig på holdet i Horsens. Det er på den baggrund, at begge parter er blevet enige om, at afbryde samarbejdet. Daisuke Sato nåede kun tre ligakampe for AC Horsens.

Den oprindelige kontrakt løb ellers indtil sommeren 2020, men den manglende succes, gør at Sato skal finde en en ny klub.

– Vi havde en forventning og en tro på, at Sato kunne blive en profil i AC Horsens, men det skete desværre ikke, og vi vil ikke stå i vejen for, at han får gang i karrieren et andet sted, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og understreger samtidig, at han ikke betvivler Satos kvaliteter som fodboldspiller.

– Han er en fantastisk fodboldspiller, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke.