Gravgaard hentyder ændringer i Randers FC

Nyheder Superliga

Den nuværende administrerende direktør i Randers vil helst være sportsdirektør

Michael Gravgaard har, siden afskeden med Ole Nielsen, fungeret som både sportsdirektør og administrerende direktør i Randers FC. I TV2 Østjyllands Fodbold med Horup, hentyder Gravgaard at der kan være ændringer på vej i klubben, og fortæller yderligere at han helst vil være sportsdirektør, hvis han skal vælge.

– Jeg vil helst udfylde den rolle, som jeg mener, jeg er bedst i. Og jeg vil også helst udfylde den rolle, som andre mener, jeg er bedst i, siger Gravgaard og tilføjer:

– Man skal have gjort op med sig selv, om man skal være en klub, der hører til i den nedre halvdel eller i midterfeltet. Dermed følger også nogle organisatoriske ting, og den brydningstid tror jeg faktisk, vi står lidt i lige nu på mange parametre, siger Gravgaard ifølge tv2ostjylland.dk.