Lønstrup håber på skarphed mod AaB

Internationale nyheder Nyheder Superliga

Helsingør vil fortsætte de seneste gode takter

Selvom klubben fortsat er på Alka Superligaens sidsteplads, vil de stadig gøre alt for at komme videre i DBUs pokalturnering. AaB har vundet begge klubbers indbyrdes opgør i denne sæson, men FC Helsingør har været gode på det seneste, hvilket deres cheftræner også lægger vægt på.

– Vi vil nok gå til opgaven, som vi har gjort de seneste tre halvlege, hvor der ikke er blevet scoret mod os. Vi har heller ikke scoret, men chancerne har været der, og så må vi håbe, at vi kan finde skarpheden i Aalborg og på lørdag mod Lyngby, siger Christian Lønstrup, cheftræner i FC Helsingør, til Helsingør Dagblad.

Oprykkerne kan dog ikke satse alt, da en sejr i weekendens Alka Superliga-opgør kan sende dem væk fra ligaens sidsteplads.