Jeppe Mehl stresser ikke over kontraktudløb

Nyheder Superliga

Den 31-årige kantspiller har kontraktudløb til sommer

Jeppe Mehls nuværende aftale med AC Horsens udløber til sommer, så det står ham derfor frit for, at snakke med andre klubber efter nytår. Kantspilleren har dog ikke travlt med at finde en klub, eller forlænge med AC Horsens, og han væbner sig med tålmodighed.

– Da jeg forlængede min kontrakt med AC i 2016, nåede den gamle vist at udløbe, så jeg må tage det, som det kommer. Det er en del af gamet, når man er i den her branche, at der kan være stor usikkerhed, siger Mehl til Horsens Folkeblad og slår samtidig fast at han er åben for det meste.

– Jeg er ikke i en position, hvor jeg kan vælge og vrage, så jeg er åben for det meste, men det kræver jo igen, at der er nogen.

Mehl har spillet 136 kampe for AC Horsens.