Nørgaard: Kahlenberg vil være et godt match som Brøndby-træner

Nyheder Superliga

Christian Nørgaard var rigtig glad for at spille sammen med Brøndby-legenden

Thomas Kahlenberg indstillede karrieren i sommer, efter han i en lang periode var plaget af skader. Selvom han ikke længere figurerer i Brøndbys omklædningsrum, har man ikke glemt “Kalle” på Vestegnen.

Christian Nørgaard blev hentet til klubben på samme tid, som Thomas Kahlenberg blev hentet tilbage til klubben, så han nåede at spille med ham i en del år. Nørgaard havde derfor en mentor i Thomas Kahlenberg, og han er rigtig glad for tiden han fik med Kahlenberg.

– Han er fantastisk som både spiller og menneske, som jeg tror alle i truppen og omklædningsrummet så op til. Altid meget rolig gemyt, men når han gik på banen, så ville han gøre alt for at vinde, udtaler Nørgaard til Brøndbys julekalender og tilføjer:

– Jeg synes, han er… ikke bare en stor spiller, men også et rigtig stort menneske.

Selvom Kahlenberg ikke spillede så meget til sidst, spillede han stadig en stor rolle i omklædningsrummet, hvor han med sin store erfaring kunne dele viden ud til hans medspillere. Christian Nørgaard savner også den tidligere midtbane-general, og tror han kan blive en god træner for Brøndby i fremtiden.

– Vi savner ham. Jeg savner ham. Jeg ser ham som værende træner for Brøndby en dag. Det tror jeg ville være et rigtig godt match, siger Nørgaard.