Ørnskov om pokal-exit: Det var en lige kamp

Nyheder

Lyngby er ude af pokalturneringen efter nederlag til Silkeborg IF

Lyngby BK tabte onsdag aften til Silkeborg IF, og de er dermed ude af årets pokalturnering. Det var en kamp, hvor Lyngby havde flere chancer og det havde ikke været ufortjent, hvis de kongeblå var gået videre.

Martin Ørnskov var bestemt ikke tilfreds efter kampen, og han havde en følelse af, at Lyngby havde deres chancer for videre avancement.

– Det var en lige kamp på mange parametre og jeg synes også, at vi godt kan stå her og være skuffede og lidt sure på os selv, fordi det var sgu ikke chancer vi manglede, siger Ørnskov til Indkast.dk.

Lyngby er generelt inde i en dårlig stime, så nederlaget til Silkeborg er meget sigende for hvordan status er i Lyngby, for øjeblikket. Martin Ørnskov er også irriteret over den nuværende situation, og føler lidt at alt går imod de kongeblå.

– Jeg føler måske lidt, at den hårde periode vi er i, altså det er retten af og det er en flippermaskine(foran målet, red.). Det er ligesom den “story of life”, som vi har haft her det sidste stykke tid. Men cadeau til Silkeborg for en god sejr og vi står så her igen, og er pisseirriterede, siger Ørnskov.